Bästa Smartwatch – Bäst I Test

Bästa Smartwatch - Bästa Smartklockor 2022

Smartwatches är något som oftast förknippas med Apples klockor då de är kända för att leverera klockor som både är populära och bra rent funktionellt. För dig som tränar mycket och har en aktiv livsstil så är en smartwatch en bra investering då den hjälper dig att hålla reda på många olika saker som puls och hur många kalorier du bränt. Något som är bra att ha i åtanke när man ska köpa en smartwatch är hur mycket man är beredd att betala, vilka funktioner den ska ha samt välja en modell som är kompatibel med din smartphone.

 

En smartwatch hjälper dig alltså att hålla koll på dina träningsprestationer överlag. Dock så finns det, förutom Apples smartwatches en mängd andra klockor att välja på. Men det kanske inte alltid är så enkelt att veta vilken klocka som passar bäst för just dig. Därför har vi skapat den här artikel där vi hjälper dig att hitta den bästa smartklockan 2022. Vi kommer inleda med att berätta om olika smartklockor, vilka egenskaper och begrepp som kan vara viktiga att hålla koll på. Avslutningsvis kommer vi att presentera vår topp 5 lista till bästa smartwatch 2022.

Bästa Apple Smartwatch 2022

Apple Watch Series 7 45 mm

1. Apple Watch Series 7 45 mm

4.9/5

Betyg 4.9 av 5

Apple Watch Series 3 (GPS) 38 mm Space

2. Apple Watch Series 3 (GPS) 38 mm Space

4.7/5

Betyg 4.7 av 5

Bästa Samsung Smartwatch 2022

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm LTE

1. Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm LTE

4.8/5

Betyg 4.8 av 5

Samsung Galaxy Watch4 44 mm

2. Samsung Galaxy Watch4 44 mm

4.6/5

Betyg 4.6 av 5

Bästa Träningsklockan

Garmin Fenix 7 Graphite

1. Garmin Fenix 7 Graphite

4.9/5

Betyg 4.9 av 5

Fitbit Versa 3 Smartklocka

2. Fitbit Versa 3 Smartklocka

4.6/5

Betyg 4.6 av 5

Fitbit Charge 4 Aktivitetsarmband

3. Fitbit Charge 4 Aktivitetsarmband

4.4/5

Betyg 4.4 av 5

Bästa Smartwatch Barn

Xplora 5 Play

1. Xplora 5 Play

4.7/5

Betyg 4.7 av 5

Hur väljer man rätt smartwatch?

Precis som med mycket annat så finns det en hel uppsjö av olika smartwatches och det är kanske inte alltid så enkelt att välja rätt. Något som du först och främst bör fundera över är vad du ska använda din smartwatch till, då de har flera olika användningsområden. Ska du använda din smartwatch till träning, sömn eller bara för att ha extra koll på din livsstil? Användningsområden är många. Något annat som man får ta hänsyn till är såklart också priset. Det finns smartwatches i flera olika prisklasser och priset är ofta baserat på klockans funktioner.

Smartwatch för träning

För dig som tränar hårt och lever en aktiv livsstil så är en smartwatch ett självklart val. Med en smartwatch får du möjlighet att hålla kolla på dina träningsprestationer, mäta din puls, se hur många kalorier du bränt och mycket mer. Många smartklockor loggar också dina prestationer och du kan sedan sammanställa resultat i slutet av varje månad exempelvis, då får du en bra överblick över din träningssituation. Det finns även flertalet appar du kan använda dig av om du vill ha specifika träningsrutiner. Dessa appar lämpar sig väldigt bra för dig som är nybörjare inom träning och kanske inte har full koll på om din träning verkligen är effektiv. Oavsett om du tränar på gym, joggar, tränar hemma eller bara promenerar för att hålla dig i form så är en smartwatch ett bra verktyg som kan hjälpa dig med din aktiva livsstil på flera olika sätt.

Bästa Smartwatch

Smartwatch för sömn och sömnrutiner

En smartwatch behöver inte uteslutande användas till träning, den kan även användas av dig som vill ha bra sömnrutiner och sova bra.

Det finns flertalet smarta klockor som kan vara till stor hjälp för dig som har sömnproblem och har svårt att hitta en bra sömnrutin. Eftersom det finns flera olika stadier i vår sömncykel så kan en smartwatch hjälpa dig att visa statistik över hur du sover genom dessa stadier. På så sätt kan du få en överblick av hur du kan förbättra din sömn och när du sover som bäst. Eftersom smartklockor har inbyggda sensorer för att mäta pulsen så kan de visa hur länge du har befunnit dig i olika sömnstadier. Självklart kan du också ställa larm på nästan alla modeller.

LCD eller AMOLED display smartklocka

Om man kollar på skärmen på dagens smartklockor så är det mer eller mindre uteslutande LED eller AMOLED-display med färg som finns tillgängligt. Dessa typer av displayer ger starka och klara färger, vilket såklart är positivt för dig som ska använda klockan i olika ljusförhållanden. Men det finns också vissa nackdelar med att ha en avancerad skärm med mycket färger, desto mer färger och ljus det finns i klockan, desto mer batteri drar den.

 

Även om det är absolut vanligast med smartklockor som har LED och AMOLED display så finns det även vissa modeller som har svartvita skärmar, dessa är ett bättre alternativ för dig som vill att batteriet i din smartklocka ska räcka längre. Vissa modeller erbjuder också, precis som mobiltelefoner, strömsparläge så att du enkelt kan justera hur mycket batteri som ska användas vid olika tillfällen. Även om detta kan hjälpa dig att spara ström så drar i regel en klocka med svartvit display mindre ström än en LED eller AMOLED display när det gäller smartklockor. Gällande priset så ligger klockor med AMOLED display högst i pris. Detta beror på att skärmen är av väldigt hög kvalitet och ger dig starka och klara färger i alla ljusförhållanden.

Smartklocka yoga

Vilka appar behöver du?

Något annat som är värt att tänka på när du gör ditt val av smartklocka är vad du har för syfte med klockan och vilka appar du vill ha. Ska du ha din smartklocka till träning enbart? Eller ska du ha den till musik och underhållning? Vissa klockor stöder inte alla typer av appar, därför är det viktigt att du ser till att just den smartklockan du vill köpa stöder appar som uppfyller syftet med klockan.

 

Om du enbart ska ha din klocka till träning och motion så bör du se till att den har stöd för den typen av appar och om du vill kunna lyssna på musik med din klocka så är det viktigt att den är kompatibel med appar som Spotify exempelvis. Tillverkaren av smartklockor erbjuder ofta appar som vanligtvis är gratis. Om du vill kolla närmare på appen innan du installerar den i din klocka så kan du ladda ner den i mobilen först för att få en bättre överblick över appen.

Smartwatch med betalningsfunktion

Idag är det inte ovanligt att många betalar i butiker med sina mobiltelefoner, men det finns även smartwatches som har betalningsfunktioner inbyggda. Om du känner att det skulle vara bekvämt att kunna betala direkt med din smartwatch i butiker så är detta ett alternativ som fungerar bra och smidigt. Men då gäller det såklart att se till att klockan har stöd för mobila betalningar, så det är värt att ta reda på innan du gör ditt köp av smartwatch om det är något som intresserar dig.

 

Att betala med klockan i butiker fungerar på samma sätt som när man betalar med mobilen, ett enkelt blipp med din smartwatch i kassan så är köpet klart. Om du är osäker på om ditt bankkort går att koppla till din smartwatch så kan du alltid kontakta din bank för mer information angående detta.

Vilken budget har du?

Priset på smartwatches varierar kraftigt och du kan hitta klockor för så lite som 1000 kr och ändå upp till 10.000 kr, om man ser till de dyraste modellerna. Men om du vill ha en relativt basic smartwatch så får du räkna med att betala cirka 1500 – 3000 kr och du får då en klocka som fungerar till det mesta i din vardag. Om du däremot är ute efter lyxigare premiummodeller så finns det alternativ som kostar uppemot 10.000 kr. De dyraste klockorna har ofta ett mer slipat utseende och ibland vissa lyxiga detaljer, men de är ofta både vatten- och dammtåliga samt att de har en skärm av väldigt hög kvalitet som OLED. Men om du inte har några större krav på klockans utseende eller funktioner utöver det vanliga så kan du absolut satsa på en klocka för ett par tusenlappar i stället.

Träningsklocka mountainbike

Smartwatch med eller utan pekskärm

Det finns smartwatches både med pekskärm och med fysiska knappar. Idag är vi vana vid att nästan allting vi använder oss av i teknikväg styrs med våra fingrar som dras över skärmen. Men när det kommer till smartwatches så är det inte alltid en fördel med pekskärm.

Om du exempelvis använder din klocka utomhus under vintern så är det kanske inte alltid helt optimalt med en pekskärm eftersom dina fingrar ofta är kalla och om du har handskar på dig så måste du oftast ta av dig dem.

 

En annan anledning till att inte alla väljer en smartwatch med pekskärm är för att skärmen är ju väldigt liten, betydligt mindre än vad vi är vana vid på en mobiltelefon eller surfplatta, vilket också gör det lite opraktiskt. Som tur var så finns det ett relativt brett urval av klockor både med och utan pekskärm, så här är det upp till dig att avgöra vad som passar dig och dina behov bäst.

Var kan man köpa en smartwatch?

Det enklaste sättet att köpa en smartwatch är att göra det online. Fördelen med att göra ditt köp online är att du samtidigt kan läsa recensioner från de som redan köpt klockan och därmed få en liten överblick på det sättet. Att handla online är såklart smidigt också och det finns oftast väldigt mycket information om produkten. Se bara till att tänka på vad du har för syfte med smartwatchen, att den är kompatibel med andra enheter som du eventuellt skall använda den till och att prisnivån passar dig och din ekonomi. Genom att ha detta i åtanke så ökar du chanserna för att göra ett lyckat köpa och samtidigt hitta den bästa smartwatch i din smak.

Smartklocka Barn

Vår favoriter Smartwatch Bäst I Test 2022

  1. Apple Watch Series 7 45 mm – Apple Smartwatch Bäst I Test
  2. Apple Watch Series 3 (GPS) 38 mm Space

  3. Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm LTE – Android Smartwatch Bäst I Test
  4. fghfgh
  5. fghfgh
  6. fghfgh

1. Apple Watch Series 7 45 mm - Bästa Apple Smartklocka

4.9/5

Betyg 4.9 / 5

Kommentar : Apple Watch Series 7 45 mm är för dig som vill ha det allra bästa när det kommer till smartklockor från Apple. Series 7 har fått flera uppgraderingar bland annat har skärmytan blivit 20% större till skillnad från series 6 men den har dessutom fått en 50% tjockare frontkristall vilket gör klockan mycket mer hållbar. Den här smartklockan har allt när det kommer till träning, sömn men också andra funktioner för att göra din vardag enklare.
 
Apple Watch Series 7 ligger i framkant när det kommer till träningsklockor, den här modellen har multipla träningsfunktioner som passar för flera olika aktiviteter. Det är lätt att läsa av och få en bra överblick över både träning men också den allmänna hälsan. Självklart har klockan de grundläggande funktionerna som man kan förvänta sig i en smartklocka som kalorier, puls men tack vare sin inbyggda GPS så kan klockan även spåra rutten som du brukar ta. Apple Watch Series 7 har också en ny förbättrad EKG pulsmätare som ger information om träning- , promenad- och vilopuls. Klockan samlar in data och presenterar en god överblick över din hjärtrytm där klockan dessutom varnar vid hög eller låg puls samt rubbningar i hjärtrytmen.
 
Med mindfulness appen så hjälper klockan dig med andningsövningar och andra övningar för avslappning, vilken också kan vara bra i en stressig vardag så att du får ett bra hjälpmedel till att koppla av. Den hjälper dig också med övervakning över din sömn och ger tips på att förbättra dina sömnvanor.
 
Klockan har användarvänliga funktioner för att förbättra och planera din vardag. Med maps-appen får du en lättläst kartposition som också presenterar exakt longitud, latitud, lutning och höjdrapporter i realtid. Tack vare siri röstassitent men också planeringsfunktioner så du har full koll på alla dagens möten eller aviseringar. Med Cellular kan kan du streama allt från musik till ljudböcker och poddar men ändå lämna mobilen hemma. Du kan givetvis också hantera sms, telefonsamtal och mejl när du inte har telefonen med dig.
 
Som med mycket ny teknik så är prestandan exceptionell på denna modell. Med sin supersnabba USB-C laddning kan du ladda den här klockan från 0 – 80 % batteri på endast 45 minuter, det här är en 33% snabbare laddning än series 6. I övrigt har klockan en WR50-certifiering vilken innebär att denna smartklocka är vattentålig upp till 50 m men också en IPX6 dammbeständighet vilket betyder att klockan är dammtät.
 
Självklart är klockan synkad med apple pay för enklare och smidigare betalningar direkt i klockan. Det här är en fenomenal smartklocka till din iphone som har alla möjliga tänkbara funktioner och finesser som man söker i en bra modell.
 
Spela videoklipp

2. Apple Watch Series 3 (GPS) 38 mm Space - Apple Smartklocka

4.7/5

Betyg 4.7 / 5

Kommentar : Vill du hitta en billigare apple smartklocka som passar till din iphone? Då rekommenderar vi Apple Watch Series 3 som är tillhör en lägre priskategori vilket passar för dig som känner att du inte behöver ha det senaste och dyraste i apples sortiment utan nöjer dig med en iphone kompatibel smartklocka som har de viktigaste funktionerna.
 
Den här klockan passar utmärkt för träning med flera smarta funktioner som gör att du får en bra överblick över ditt träningspass. Klockan håller också koll på ditt hjärta så att du får varningar vid låg- och högpuls men reagerar också på oregelbunden rytm. Den passar utmärkt för alla möjliga sporter och träningspass, men med det sagt så ska den här modellen inte utsättas för dykning, vattenskidor eller andra vattenaktiviteter där klockan kan utsättas för ett högre vattentryck eller aktiviteter i höga hastigheter. Däremot så har klockan en ISO-standard 22810:2010 vilket innebär att den passar för simning.
 
Med Apple Music kan du enkelt streama dina favoritlåtar direkt från handleden, Apple watch series 3 har även uppkoppling med Siri för ännu enklare och smidigare användning av klockan. Smartklockan är både kopplad till gps och med en barometisk höjdmätare så att du kan få en exakt position.
 
Apple Watch Series 3 är till för att förenkla din vardag. Denna Apple smartwatch har en bred skärm som gör det lätt att läsa meddelanden men också ringa och motta samtal. Som ett plus i kanten har klockan en inbyggd app som hjälper dig att träna andning men det går givetvis bra att installera flera tredjeparts hälsoappar för att påminna dig om vardaglig röresle men som också kan föreslå bättre sovstider och mönster.
 
Apple Watch Series 3 är helt enkelt en bra billig apple smartklocka för dig som inte behöver alla lyxiga funktioner utan nöjer dig med det viktigaste.

 

1. Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm LTE - Bästa Samsung Smartklocka

4.8/5

Betyg 4.8 / 5

Kommentar : Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm LTE är en samsung smartklocka i högsta kvalité. Med sin väl tilltagna AMOLED-peksärm på hela 1,4 i en 450 x 450 pixlars upplösning så har samsung tagit fram en smartwatch med en av de bästa upplösningarna på marknaden. Samsung har applicerat Gorilla Glass DX+ på skärmen för att ge ett starkare skydd men också en bekvämare användning.
Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE har en 5ATM-certifiering vilket innebär att den klarar vattentryck på ner emot 50 meters djup. Som med många andra av Samsungs toppenheter så kommer även denna smartklocka med IP68-certifiering vilket innebär att den har en fenomenal förmåga att stå emot dam, smuts, sand men också sänkas i 1,5 m vattendjup i 30 minuter.
 
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm LTE kommer med flera funktioner som gör det till en bra träningsklocka som du enkelt kan kopplas ihop med din andriod telefon. Du kan bland annat få en rad olika träningsprogram, mätning av puls, igenkänning av träning men också vardagliga funktioner som sömnassistent och assistent till din dagliga livsstil.
Den här smartklockan kommer med flera funktioner för att underlätta din vardag. Självklart går den att koppla mot spotify för att få din favoritmusik men den har också stöd för google pay vilket gör att du kan betala direkt i klockan. Denna modell kommer också med en exceptionellt bra GPS för att få exakta positioner och tack vare eSIM-Stöd (LTE) så kan du vara uppkopplad även utan din android telefon.  Hårdvaran är av högsta kvalié med 1.5 GB RAM och hela 16 GB Internt Minne. 361 mAh-Batteri som kan laddas upp på endast 2 timmar.
 
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm LTE är en exklusiv och påkostad smartklocka från Samsung. Vill du hitta det allra bästa när det kommer till samsung smartwatches så är det här en stark rekommendation från vår sida.
 

2. Samsung Galaxy Watch4 44 mm - Smartklocka Samsung

4.6/5

Betyg 4.6 / 5

Kommentar : En billigare modell ur Samsung Galaxy Watch4 serien med 44mm på boetts storlek. Mjukvaran är densamma som modellen ovan där storleken på uret är mindre därav priset blir billigare. Det här är en bra klocka för dig som vill ha åt alla fina funktioner i samsungs watch 4 serie men som kan gå med på ett mindre ur och därav få ner priset något. Den här modellen har inte heller LTE funktionen utan istället en bluetooth uppkoppling vilket innebär att du måste ha mobilen i närheten för att koppla upp dig mot klockan.
 

Samsung Galaxy Watch4 Classic 44 mm har en 1,4 tums pekskärm i AMOLED vilket ger en mycket tydlig och snygg upplösning. Samsung har applicerat Gorilla Glass DX+ på skärmen för att ge ett starkare skydd men också en bekvämare användning. Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE har en 5ATM-certifiering vilket innebär att den klarar vattentryck på ner emot 50 meters djup. Som med många andra av Samsungs toppenheter så kommer även denna smartklocka med IP68-certifiering vilket innebär att den har en fenomenal förmåga att stå emot dam, smuts, sand men också sänkas i 1,5 m vattendjup i 30 minuter.

 
Samsung Galaxy Watch4 Classic 44 mm kommer med flera funktioner som gör det till en bra träningsklocka som du enkelt kan kopplas ihop med din android telefon. Du kan bland annat få en rad olika träningsprogram, mätning av puls, igenkänning av träning men också vardagliga funktioner som sömnassistent och assistent till din dagliga livsstil. Den här smartklockan kommer med flera funktioner för att underlätta din vardag. Självklart går den att koppla mot spotify för att få din favoritmusik men den har också stöd för google pay vilket gör att du kan betala direkt i klockan. Hårdvaran är av högsta kvalié med 1.5 GB RAM och hela 16 GB Internt Minne. 361mAh-Batteri som kan laddas upp på endast 2 timmar.
 
Samsung Galaxy Watch4 Classic 44 mm är en perfekt smartklocka för dig som vill ha en billigare samsung klocka och som klarar dig med en mindre storlek på uret men också utan LTE funktionen som nöjer dig med bluetooth uppkoppling.
 

1. Garmin Fenix 7 Graphite - Bästa Träningsklocka Smartwatch

4.9/5

Betyg 4.9 / 5

Kommentar : Garmin Fenix 7 Graphite är den senaste modellen av Garmin Smartwatch och det här är en exklusiv smartklocka i absolut högsta kvalité för dig som verkligen gillar att träna och vill ha en grym träningsklocka. Storleken på boet är hela 47 mm vilket ger en väl tilltagen träningsklocka med en display på 1,3″ i en 260 x 260 pixel upplösning. Batteritiden har också fått sig en rejäl uppgradering där batteritiden är hela 18 dagar i smartwatchläge, 57 timmar i gps läge och upp till 40 dagar i expedition gps-läge.
 
Garmin Fenix 7 Graphite kommer med förinstallerade appar för all möjlig träning och idrott. Bland annat trailrunning, löpning, cykling, vandring, rodd, surfing men också golf och simning. Den här träningsklockan besitter flera förstklassiga funktioner när det kommer till att övervaka din hälsa. Med hjälp av klockans sensorer så hjälper den dig att spåra dina vardagliga hälsotrender. Med sin pulsteknik kan klockan mäta variationer i din puls för att beräkna din stressnivå. Dessutom hjälper denna Garmin träningsklocka dig med vägledning i din träning, tar din konditionsnivå i beakt för bearbeta rekommendationer i din vardag beroende på din belastning i träningen.
 
Som nämnts ovan så är denna smartwatch från Garmin helt enastående till när det kommer till olika sporter. Gillar du att åka skidor? Den här klockan har förprogrammerat SkiView-Kartor på över 2000 orter i hela världen så att du enkelt kan både se namn och svårighetsgrader i backen. Gillar du mountainbike? med ClimbPro får du i realtid all information om dina aktuella men också kommande stigningar med lutning, distans och höjdökning. Om du gillar att golfa så fungerar den här smartklockan även bra att använda på golfbanan. Tack vare sin GPS uppkoppling kombinerat med sin databas på över 42 000 golfbanor så kan du använda Garmin Fenix 7 som en golfklocka. Vill du använda klockan till Yoga eller lugn i vardagen? Garmin Fenix 7 Graphite ger en bra överblick över din andning, när du sover, mediterar och under yogapasset.
 
Garmin Fenix 7 har flera smarta funktioner som Garmin Pay vilket innebär att du kan betala i klockan. Lyssna på din favoritmusik med Spotify där du kan ladda ner och parkoppla ett par trådlösa hörlurar så kan du enkelt lämna din telefon hemma. Om du vill ändra enhetsinställningar i klockan så kan du enkelt göra det i din telefon genom att ladda ner Garmin Connect appen. Garmin Fenix 7 Graphite är helt enkelt en exklusiv träningsklocka för dig som söker det allra bästa.
 
Spela videoklipp

2. Fitbit Versa 3 Smartklocka - Smartklocka Träningsklocka

4.6/5

Betyg 4.6 / 5

Kommentar : Fitbit Versa 3 är en träningsklocka som passar för dig som vill ha en bra smartklocka avsedd för träning men utan att behöva hamna i den översta prisklassen med en massa överflödiga funktioner. Den här klockan har en inbyggd GPS som ger en bra överblick och mätning för att se din hastighet men också avverkad sträcka utan att behöva ha telefonen till hands. Med hjälp av fitbit-appen kan du efteråt se via en karta var du har varit. Det här är en mycket smart funktion så att du kan hålla koll på din träning utan att behöva ha med din telefon. 
 
Med sin PurePulse 2.0 teknologi så övervakar och analyserar klockan din dagliga aktivitet så att du dels får en bra stegräknare, men också sträcka, aktiva minuter, kaloriförbrukning m.m. så att du får en bra överblick över din vardag. Tack vare att Fitbit Versa 3 Smartklocka även är vattentålig till ner emot 50 m så kan du använda den här klockan även vid simning. Som med många andra träningsklockor så kommer även denna med sömnregistrering vilket mäter hur bra du har sovit, andning och tid i både djup- men också Rem-sömn.
 
I vardagen hjälper klockan dig med aviseringar om telefonsamtal, händelser i kalendern, sms och vanliga aviseringar som du får i telefonen som t.ex. facebook eller gmail. Med Fitbit pay kan du koppla din bankkort via appen för att sen betala med hjälp av klockan. Något som vi verkligen gillar med den här fitbit träningsklockan är batteriet. Batteritiden ligger på hela 6 dygn vilket är mycket bra för att vara i den här prisklassen och med endast 12 minuters laddning så ger det upp emot 1 dygns batteri.
 
Fitbit Versa 3 Smartklocka är en mycket prisvärd modell som vill ha en lättare klocka med de viktigaste praktiska funktioner utan att behöva öppna hela plånboken. Versa 3 är helt enkelt en bra träningsklocka till en rimlig peng.
 
 
Spela videoklipp

3. Fitbit Charge 4 Aktivitetsarmband - Smartwatch Träningsklocka

4.4/5

Betyg 4.4 / 5

Kommentar : Vill du hitta en billig träningsklocka med de viktigaste funktionerna? Då är Fitbit Charge 4 aktivitetsarmband en billig och prisvärd smartwatch för dig som gillar att träna mycket. Charge 4 kommer med i stort sätt alla funktioner som övriga träningsklockor från fitbit men med skillnaden att displayen i en mer slimmad variant.
 
Fitbit Charge 4 kommer med inbyggd GPS som gör att du kan hålla koll på allt från steg, sträckor, hastighet m.m. för att mäta och få statistik på dina äventyr. Tack vare sin gps koppling kan du sedan med hjälp av fitbit-appen se din avverkade sträcka i telefonen. Klockan ger dig pulsmättning 24 timmar och dygnet samtidigt som den också registrerar kaloriförbränning. Tack vare pulsmätningsen så kan den här modellen naturligtvis även registrera vilopuls, se trender över ditt för att få en överblick över din träning och hälsa. Trots sitt lägre pris så är denna smartwatch från fitbitt vattentålig ända ner till 50 m djup vilket gör klockan idealisk även för simträning.
 
Utöver så kan du koppla ihop klockan med din telefon för att få aviseringar om samtal, meddelanden, kalendrar m.m. vilket gör så att du får full kontroll på din vardag eller när du tränar. Med Fitbit Pay kan du koppla ihop ditt bankkort vilket gör att du kan göra betalningar direkt via klockan. Batteritiden är upp emot 7 dagar och 5 timmar i gps läge. Fitbit Charge 4 är helt enkelt ett billigt aktivitetsband för dig som vill ha en slimmad modell med de enklaste funktionerna.
 
Spela videoklipp

1. Xplora 5 Play - Smartklocka Barn

4.7/5

Betyg 4.7 / 5

Kommentar : Vill du hitta en bra smartklocka till ditt barn? Då rekommenderar vi Xplora 5 Play som en rolig och spännande smartwach som passar för barn. Tack vare sin inbyggda GPS så kan du tryggt och säkert följa ditt barn. Som förälder kan du även skapa ”trygga zoner” med den tillhörande föräldrar-appen vilket meddelar dig när ditt barn lämnar eller går in i en ”trygg zon”
Den här modellen kommer för installerat Sim-kort vilket gör att det går med hjälp av ett abbonemang att ringa- och ta emot -samtal med denna barn smartklocka. Ditt barn kan lagra upp emot 50 andra kontakter som ditt barn kan kommunicera med. Xplora 5 Play är anpassad för barn och är därför mycket användarvänlig. Xplora 5 Play kommer med en 2MP-kamera som kan ta bilder och lagra upp emot 1000 bilder.
 
Xplora vill att barn ska vara aktiva så därför har de utvecklat GOPLAY-app som ska kombinera rörelse och lek med underhållning. Bland annat genom den integrerade stegräknaren så har ditt barn möjlighet att tjäna ”xplora-mynt” genom #Goplay där de både kan vinna och handla spännande priser. Det här är helt enkelt en rolig och enkel barn smartwatch som hjälper ditt barn i vardagen och med hjälp av GPS funktionen så ska du som förälder ha bättre koll på ditt barn.
 

Gillade du den här artikeln om att hitta bästa smartklockan? Läs gärna fler av våra artiklar om hemelektronik

Betygsätt gärna vår artikel

Snittbetyg 4.7 / 5. Antal Röster 25

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.