Om Oss

Vilka är bakom Ogteknik?

Hej Där! Vi heter Mathias Ekström och Alexander Danielsson, det är vi som är grundarna bakom Ogteknik.se.
Vi träffades för första gången på gymnasiet och har varit nära vänner sedan dess. Vårt brinnande intresse för teknik började redan vid ung ålder och är något som tar upp större delen av våra liv.

Vi skapade Ogteknik för att vi vill dela med oss av vår kunskap inom dator, tv, ljud bild och hemelektronik. Vi båda märkte att vi hade vänner, familj men också kollegor som har svårt att sätta sig in och välja rätt teknik. Vi har fått alla möjliga frågor, det har varit allt från vilka datorkompenter, stavmixer eller ljudanläggning de ska köpa och från vilken butik. Vilka egenskaper är det man egentligen ska tippa på när man väljer vilken produkt man ska köpa.

Teknikbranchen kan ofta vara en djungel som är svår at sätta sig in i vilket gjorde att vi bestämde oss för att skapa den här sidan. Vi vill hjälpa personer som dig att få en bättre inblick men också vad du ska tänka på när du letar runt bland butiker efter den specifika produkten som du är ute efter. Vi hoppas med den här sidan att vi kan spara dig ett par timmar av ditt huvudkliande och produktsökande.

Matthias Ekström

Mathias Ekström

Hej Mitt namn är Matthias Ekström och jag är uppvuxen i ett förort utanför Stockholm. Jag har en civilingenjörsexamen inom datorteknik och jobbar för närvarande som IT-Konsult. Mina största intressen är datorer och framförallt hårdvara där jag lägger dem större delen av min fritid.

Matthias Ekström

Alexander Danielsson

Alexander Danielsson

Hej där! Alexander Danielsson här! Jag kommer ursprungligen ifrån Göteborg. Jag har en kandidatexamen inom datorvetenskap. För närvarande så jobbar jag som nätverkstekniker. Jag har alltid varit ett stort fan av datorspel vilken jag än är idag. Frekvent deltagande på bland annat Dreamhack.

Alexander Danielsson

Varför ska du läsa Ogteknik?

Den främsta anledningen till att du ska läsa ogteknik är att breda och utveckla dina kunskaper inom bland annat :

Så mycket som möjligt försöker vi testa de artiklar som nämns i den här bloggen för att få verkliga erfarenheter med dem. Men det är inte alltid möjligt så vi litar också på omfattande online-feedback från riktiga kunder om dessa artiklar. Vårt innehåll och recensioner bygger på antingen våra egna åsikter eller insamlade omdömen från andra sajter. Det innebär nödvändigtvis inte att du håller med om att ett visst utrustning är det “bästa” eller att du blir en ”bättre utövare” genom att köpa just vår rekommenderade produkt. Artiklar och recensioner är framtagna ifrån vårat perspektiv. Alla betyg och åsikter är våra personliga och dina upplevelser kan givetvis skilja sig från våra.